fredag 23 augusti 2019

Inför vecka 35




Inför vecka 35
Vi har haft en fin, innehållsrik och givande första vecka i skolan! Vandringen i onsdags blev mycket lyckad. Många uppskattade att få vara ute i naturen och det var roligt att se hur mycket lek och kreativitet som uppstod när barnen fick chans att bara vara. Det var kurragömma, kojbygge, blåbär på strå, hopp över stenar och mycket mer.
På torsdag hade vi en hel förmiddag med olika aktiviteter, Malin Schultz byggde om vårt gamla bibliotek till yoga studio, oj vad eleverna sträckte på sig, hade roligt och kopplade av.  Eleverna var detektiver vid en annan station, flera fall har diskuterats efter det på rasterna. På en plats tillverkade eleverna stjärnor. Stjärnorna är kopplade till en dikt som vi (även Malin på yogapasset för eleverna) har läst för barnen som handlar om att just vara en stjärna och lysa för sig själv och för andra.
Ni hade varit så stolta om ni kikat in i klassrummet under fadderverksamheten idag fredag. Våra fyror tog så fint hand om sina fadderbarn. De pärlade, småpratade, lekte lekar ute och åt lunch tillsammans.

Nästa vecka är en vanlig vecka enligt schema. Fyrorna har inga läxor till vecka 35.

Det ska bli roligt att komma igång med alla ämnen kommande vecka!

Trevlig helg!

Hälsningar Eva-Lena och Anna