torsdag 26 mars 2020

Information om vecka 13 och 14

Goddag!

Den här veckan har vi i fyran haft en fantastisk arbetsro under lektionerna. I och för sig har många varit hemma och kurerat sig men ändå...det har varit lugn och ro med stort fokus på uppgiften. Vi minns det och fortsätter med det nästa vecka också.

Själv har jag, i dagarna, trilskats med OneNote och jag löste situationen den långa vägen. Nu finns t ex NO-texter med tillhörande uppgifter inne i klassanteckningsboken, NO😉, för dig som kan/orkar arbeta hemifrån. (I övrigt gör vi som vi brukar, kommer och hämtar arbetsmaterial på skolan). 

Bok, Gamla, Moln, Träd, Fåglar, Bank, Rush, LandskapVecka 14 kommer inte att bjuda på några extravaganta inslag mer än vi besöker biblioteket på fredag. Då kan eleverna gärna ha med sig sitt lånekort, så går det lättare att låna nya böcker själv utan att behöva gå och köa vid disken. Vi kommer låna böcker som vi kan läsa hemma under påsklovet för att underhålla läsningen även under lovet. I skolan läser vi mycket på våra svenskalektioner, både i våra lånade biblioteksböcker och i vårt läsprojekt. Viktigt att underhålla läsningen.

Framåtblick
v. 14 - svenskaläxa tills på fredag + bibliotek
v. 15 - studiedag på torsdag (skärtorsdag)
v. 16 - påsklov
v. 17 - vi ses på måndagen då skolan börjar igen😃

/Eva-Lena